NVIDIA GeForce GTX1050 Ti 4GB: herní grafická karta se slevou 30 %! sponzorovaný článek

NVIDIA GeForce GTX1050 Ti 4GB: herní grafická karta se slevou 30 %! [sponzorovaný článek]
2017-11-26T18:00:35+02:00
• 26. 11. 2017

Perfektní grafická karta pro pokročilé hráče od největšího výrobce na trhu NVIDIA je nyní ve slevě. Chcete si dopřát k vánocům nabušenou herní sestavu ? Kupte si to nejdůležitější – grafickou kartu s vysokým výkonem ve slevě za perfektní cenu 164,99 dolarů. V přepočtu získáte tento produkt za 3 692 Kč.

Yeston NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti a její výkony

Tato špičková grafická karta obsahuje čip vyrobený 14nm technologií za pomocí Samsungu, což zaručuje vyšší energetickou efektivnost, ale především lepší výkonnost. O veškeré grafické výpočty se tedy stará 768 CUDA jader s celkovou frekvencí 1392 MHz. Architektura Pascal zajišťuje trojnásobný výkon oproti předchozí generaci grafických karet.

K tomu je jím podporou vyrovnávací paměť typu DDR5 o velikosti 4 GB. Frekvence pamětí je 7008MHz a celková propustnost paměti je 112 GB/s.

O chlazení maximálního tepelného výkonu 75 W se starají dva ventilátory s lopatkami navrženými pro tichý chod. Odlehčený tepelný kryt zajišťuje dokonalé proudění vzduchu pro nejefektivnější chlazení a při tom zabezpečuje  vysokou mechanickou odolnost grafické karty.

K propojení se základní deskou slouží rozhraní PCI Express 3.0 X16, zatímco k výstupu slouží DP 1.43, HDMI 2.0b, DL-DVI konektor. Veškeré výstupní porty podporují HDCP (ochrana přenášených dat). Grafická karta je napájena skrze šesti kolíkový konektor. NVIDIA doporučuje 300W zdroj (při použití procesoru i7 3,2 GHz)

Neváhejte s touto časově omezenou nabídkou a objednejte si tuto grafickou kartu Yeston NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti za bezkonkurenční cenu 164,99 amerických dolarů. Grafickou kartu zakoupíte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat