Samsung uvede Galaxy Tab Active 2

Samsung uvede Galaxy Tab Active 2
2017-09-25T11:10:57+02:00
• 25. 9. 2017

Spekulace kolem odolného tabletu Galaxy Tab Active 2 (SM-T395) táhnoucí se od června tohoto roku nabírají na obrátkách. Poté co jihokorejský výrobce získal důležitou certifikaci FCC ve Spojených státech, tak tentokrát nové specifikace přináší databáze grafického benchmarku GFXBench. Zařízení prošlo kompletním testováním a samozřejmě za sebou zanechalo spoustu klíčových informací.

Výpis mu připisuje 8palcový displej s rozlišením 1 280 x 800 pixelů, který navíc doplní 5megapixelová kamerka. Původně měl uvnitř běžet čtyřjádrový Snapdragon 400 (1,2 GHz) od Qualcommu a 1,5GB paměť RAM, ale nově si o místo řekl osmijádrový procesor Exynos 7870 (1,5 GHz) z vlastní dílny po boku 3GB operační paměti RAM. Uživatelé dostanou k dispozici 16GB úložiště podporující paměťové microSD karty.

Zadní část určitě zabere 8megapixelový senzor fotoaparátu a alespoň přisvětlovací LED dioda. Softwarovou stránku zastoupí systém Android ve verzi 7.1.1 Nougat nad nímž poběží vlastní nadstavba. Prodejní cena by se měla pohybovat v rozmezí 500-600 dolarů (tj. cca 10 899-13 079 Kč). Avšak prozatím nevíme, zda varianta se slotem pro datovou SIM kartu bude levnější, nebo dokonce ještě dražší.

Zdroj: gfxbench.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat