Garmin představil chytré hodinky Vivoactive 3 s podporou Garmin Pay

Garmin představil chytré hodinky Vivoactive 3 s podporou Garmin Pay
2017-08-31T16:29:37+02:00
• 31. 8. 2017

Společnost Garmin dnes oficiálně představila svůj zbrusu nový produkt pod názvem Garmin Vivoactive 3. Jedná se o chytré hodinky, které ocení především sportovci.

V rámci veletrhu IFA si pro nás Garmin připravil dalšího nástupce produktu Vivoactive HR. Předchozí generace svým designem příliš mnoho zákazníků neoslnila, neboť se jednalo o „nudnou“ placku. Garmin se tedy rozhodl nasadit zcela nový kulatý design, který ve finále vypadá lépe. Hodinky mimo jiné disponují nejrůznějšími funkcemi, například novou podporou Garmin Pay NFC, což je bezdrátový platební systém.

Garmin Vivoactive 3 již na první pohled působí sportovním dojmem. Hodinky Vivoactive 3 totiž disponují stejným displejem, jako předchůdce Vivoactive HR, ovšem s tím rozdílem, že je plně dotykový a kulatý.

U nové generace najdeme také režim interakce. Díky tomuto režimu je možné hodinky ovládat boční stranou. Garmin tuto funkci nazval jako „side swipe“. Novou „fičuru“ využijete především ve chvíli, kdy jsou vaše ruce špinavé a nechcete si displej zbytečně upatlat.

Viva la Garmin Pay

Dalším velkou novinkou je podpora bezdrátových plateb. Zcela nově navržený systém Garmin Pay využívá ke své činnosti technologii NFC a ve skutečnosti je poháněn společností FitPay, tedy třetí firmou, která vytváří bezkontaktní platební systémy pro chytré hodinky a náramky. Nejedná se tedy o úplně nový systém, jenž Garmin nevytvořil, nýbrž jde jen o jiný název již existujícího platebního systému. Garmin Pay podporuje Visa, MasterCard a další kreditní karty u vybraných bank.

Garmin do hodinek implementoval dalších 15 sportovních profilů, díky kterým můžete sledovat své silové pokroky a tak podobně. Vivoactive 3 disponují vestavěným GPS modulem a kompatibilním telefonem můžet využívat funkci Garmin Live Track pro sdílení vaší lokality.

Nový Garmin Vivoactive 3 bude k dispozici ve velkých prodejnách jako Best Buy. Cena začne na 300 dolarech, což je asi 6 600 Kč bez DPH. Oficiální datum prodeje však dosud nebylo stanoveno – pravděpodobně se hodinek dočkáme do konce tohoto roku.

Novinky v nové verzi Vivoactive 3:

  • Podpora mobilního platebního řešení pod názvem Garmin Pay.
  • Hodinky je možné přispůsobit tisíci aplikací, widgetů a dalších témat z obchodu Connect IQ.
  • Více než 15 předem nahraných GPS a „indoor“ sportovních aplikací, včetně jógy, běhu, plavání a další.
  • Nově je možné sledovat vaši úroveň fitness, a to pomocí VO2. Díky hodinkám také můžete lépe zvládat stres.
  • Hodinky dispoují dalšími funkcemi, jako je inteligentní oznámení, automatické nahrávání do Garmin Connect, LiveTrack a další.
  • Životnost baterie: až 7 dní v režimu smartwatch; 13 hodin v režimu GPS.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat