ZTE Grand X View 2 byl oficiálně uveden

ZTE Grand X View 2 byl oficiálně uveden
2017-07-18T10:16:07+02:00
• 14. 7. 2017

Do produktové nabídky zanedlouho zařadí nový přírůstek společnost ZTE, která ukázala tablet s názvem Grand X View 2 a zároveň ho doplnila o první konečné specifikace. Hned na úvod se hodí zmínit, že zařízení zapadne do slabého průměru, čemuž také částečně odpovídá nastavená prodejní cena. Čínský výrobce zahájí oficiální prodej v Kanadě a další země mohou následovat ve velmi krátkém časovém horizontu.

ZTE Grand X View 2

V přední části zaujme místo 8palcový displej s rozlišením 1 280 x 800 pixelů a kamerka se základním rozlišením 2 megapixely. Vnitřní prostor vyplní čtyřjádrový procesor Snapdragon 210 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, 1GB operační paměť RAM nebo interní úložiště o velikosti 8 GB. Uživatelé mají naštěstí možnost rozšíření až do výše 128 GB přes slot pro paměťové microSD karty.

Následně zadní část je osazena 5megapixelovým fotoaparátem a baterií s kapacitou 4 620 mAh. Softwarovou stránku zastoupí systém Android v předinstalované verzi 7.1.1 Nougat. Základní výbavu uzavírá podpora sítí 4. generace. Závěrem si zaslouží zmínku prodejní cena ve výši 179,99 kanadských dolarů, což po přepočtu vychází na 3 238 Kč.

Zdroj: mobilesyrup.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat