Huawei k 30. výročí KFC připravil nové zařízení

Huawei k 30. výročí KFC připravil nové zařízení
2017-07-14T07:00:29+02:00
• 14. 7. 2017

Společnost Huawei společně s řetězcem rychlého občerstvení KFC slaví jubilejní 30. výročí a k této speciální příležitosti uvádí telefon pod názvem KFC Smartphone. Zatímco KFC slaví 30 let od otevření první restaurace v Pekingu, tak i čínský výrobce má za sebou přesně 30 let od svého založení. Nejedná ani tolik o zbrusu nové zařízení jako o model, který byl jen výrazně upraven po stránce designového zpracování.

Telefon je oděn do výrazně červeného odstínu a záda doplňuje podobizna charakteristického plukovníka Colonela Harlanda Davida Sanderse, jakožto zakladatele značky KFC. Jeho výbava zahrnuje 5,5palcový IPS LCD displej s HD rozlišením, osmijádrový procesor Snapdragon 435 od Qualcommu, 3GB operační paměť RAM, 32GB úložiště nebo 12megapixelový fotoaparát. Tuto sestavu lze přirovnat k modelu Enjoy 7 Plus či Y7 Prime.

Předinstalovaná aplikace KFC nabízí vlastní jukebox K-Music dovolující uživatelům pouštět hudbu podle vlastního výběru na přání v restauracích. Z výrobních linek vyjede pouze limitovaná edice ve výši 5 000 kusů a půjde zakoupit v obchodě Tmall Store a aplikaci KFC v čínské mutaci. Cenovka začíná u hranice 1 991 čínských jüanů (tj. cca 6 730 Kč bez daně). Nicméně by oslavě slušela marketingová podpora v Japonsku, kde pojídat jídlo z KFC je bráno jako tradice během Vánoc.

Zdroj: campaignasia.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat