Hodinky iMCO Watch mají v sobě asistentku Alexu

Hodinky iMCO Watch mají v sobě asistentku Alexu
2017-07-26T17:36:05+02:00
• 17. 7. 2017

Hlasová asistentka Alexa od společnosti Amazon se poprvé objevila na hodinkách CoWatch v dubnu loňského roku a její další zastávka patří novým chytrým hodinkám s názvem iMCO Watch, které se právě teď oficiálně odhalují široké veřejnosti. Novinka si vysloužila kvalitní materiály u celé konstrukce nebo poměrně vydařenou výbavu. Avšak může trochu zklamat vlastní operační systém namísto rozšířeného Androidu Wear.

Díky asistence Alexa můžete hlasem získat například aktuální informace o počasí, lze ovládat chytré doplňky ve vaší domácnosti či vyhledávat další potřebné informace. Dále součástí hodinek je AMOLED displej s rozlišením 400 x 400 pixelů, pod nímž běží dvoujádrový procesor od neznámého dodavatele taktovaný na frekvenci 1,2 GHz, 1GB operační paměť RAM a interní úložiště má v základu velikost 8GB.

Mezi ostatní funkce patří akcelerometr, gyroskop, magnetometr a snímač srdeční frekvence. Konstrukce byla kompletně vyrobena z nerezové oceli a navíc je odolná vůči vodě či prachu. Asistentku Alexu aktivujete přes ikonu na displeji nebo stisknutím tlačítka, takže neexistuje žádná aktivace hlasem, jako je u zařízení Amazon Echo. Softwarovou stránku zajišťuje systém Chronologics OS postavený na platformě Android, který podporuje Android a iOS zařízení.

Nakonec v prodeji jsou dvě barevné varianty (černé, stříbrné) za cenu okolo 232 dolarů (tj. cca 5 275 Kč bez daně).

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat