TomTom uvedl nový náramek Touch Cardio

TomTom uvedl nový náramek Touch Cardio
2017-02-16T09:30:02+02:00
• 16. 2. 2017

Trh s nositelnými zařízeními se rozšiřuje o jeden nový přírůstek od společnosti TomTom. Novinka dostala název Touch Cardio a hned v úvodu se hodí zmínit, že v portfoliu nenahrazuje již dříve představený model Touch. Holandský výrobce jej zařadí spíše mezi cenově dostupné alternativy, aby si více rozšířil uživatelskou základnu. Případné majitele potěší celá řada potřebných funkcí pro sledování sportovních aktivit.

Součástí chytrého náramku je dotykový OLED displej, na němž si můžete prohlížet nasbírané hodnoty za celý cen. Ze základních funkcí se hodí zmínit možnost měření ušlých kroků, sledovat spálené kalorie nebo monitorovat váš spánek během noci. Zespodu najdete snímač tepové frekvence, který vás dokáže kontrolovat celý den. Díky tomu sice budete mít přesnější informace, ale to se určitě odrazí citelně na výdrži baterie.

Pokud vám nestačí informace z displeje, tak podrobnější statistiky lze najít v doprovodné aplikaci TomTom Sport, která teprve nedávno prošla výraznou proměnou. Jediným rozdílem oproti modelu Touch je absence měření podílu tělesného tuku a svalové hmoty. Náramek Cardio Touch půjde do celosvětového prodeje v příštím měsící za cenu 89,99 liber, což po přepočtu vychází na 2 853 Kč bez daně.

Zdroj: wareable.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat