Velká akce na Gearbestu se blíží sponzorovaný článek

Velká akce na Gearbestu se blíží [sponzorovaný článek]
2016-11-09T07:25:37+02:00
• 9. 11. 2016

Přesně 11. listopadu začíná veliká prodejní akce, která nabídne množství slev na veliké množství sortimentu. K zajímavé události se přidává i čínský prodejce Gearbest.

gearbest

Slevy všude, kam se podíváš

Akce, konající se pouze v pátek, nabídne nakupujícím jedinečné slevy produktů a taktéž nějaké bonusy. Bude se hrát o slevové kupóny či se budou několika šťastlivcům prodávat věci za jeden cent. Slevy se týkají skoro celého sortimentu. Bohužel během této nebude možné využít již předem získané slevové kupóny, použitelné budou kupóny určené pouze pro tento den.

Zákazník si musí ovšem dávat pozor na to, aby nekoupil výrobek, který by byl dražší než za normálních podmínek. Prodejce u některých výrobků navýší cenu, klidně i dvakrát a pak ho prodá s „obrovskou“ slevou. Po odečtení zlevněné částky může produkt stát třeba více než před týdnem. Proto se vždy vyplatí porovnat ceny i v jiných obchodech a zjistit reálnou cenu a také to, zda je produkt doopravdy zlevněný. Toto však platí jen u několika málo produktů, hlavně u žhavých novinek. U zavedených výrobků se většinou nemusíte obávat.

Každopádně jsou zde veliké slevy na různé zajímavé výrobky, například slevy na chytré telefony, hodiny, další spotřební elektroniku a různé vymoženosti do domácnosti. Co vše zajímavého vás čeká a co vše můžete vyhrát, nebo dostat zadarmo, můžete vidět na videu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat