Leagoo Venture 1 vs Vertu Aster T sponzorovaný článek

Leagoo Venture 1 vs Vertu Aster T [sponzorovaný článek]
2016-11-03T13:30:23+02:00
• 3. 11. 2016

Společnost Vertu snad ani není nutné představovat. Její extravagantní a především drahé telefony z luxusních materiálů zná každý správný nadšenec do mobilních telefonů. Nedávno se čínské Leagoo rozhodlo ukázat, že podobný telefon lze udělat i za mnohem nižší cenu, daní za vynaloženou sumu je však absence drahých šperků a kamenů. Přesto si Leagoo myslí, že telefony Venture 1 a Vertu Aster T jsou srovnatelné a níže jsou zmíněné důvody.

Oba telefony mají konstrukci potaženou pravou prémiovou kůží. Oba podporují sítě LTE a oba nabízí odlišný požitek než klasické telefony, a to právě díky estetice a zvláštnímu designu. Ale právě díky odlišné kvalitě použitých materiálů je Vertu tak drahé.

leagoo_2

Specifikacemi přitom ani jeden z telefonů nespadá do nejvyšší třídy. Vertu Aster T nabízí 4,7″ displej s FullHD rozlišením, čtyřjádrový 2,3GHz procesor, 2 GB RAM, 64GB úložiště, 13MPx fotoaparát, přední 2,1MPx kamerku a běží na Androidu 5.1.

Leagoo Venture 1 má 5″ HD displej a je poháněn osmijádrovým MediaTekem MT6753 taktovaným na 1,3 GHz. Má rovnou 3 GB RAM, 16GB úložiště a lze jej rozšířit ještě o 128 GB. Na zádech máme 13MPx fotoaparát od Sony a vpředu 8MPx kamerku od téhož výrobce. Samozřejmě zde nechybí senzor otisků prstů, který však u Vertu nenalezneme. Leagoo nabízí navíc ještě rychlé dobíjení a baterii o kapacitě 3000 mAh, oproti 2275 mAh u Vertu. Leagoo také zmiňuje, že oba telefony sice běží na Androidu 5.1, ale Venture 1 má výhodu díky nástavbě Leagoo OS 1.0, která je vyladěná k lepšímu uživatelskému zážitku.

leagoo_1

Navíc systém od Leagoo umožňuje díky specializovaným funkcím oddělit pracovní věci od soukromých, takže je vše v bezpečí a o svá data se nemusíte obávat. Telefon má zabezpečenou část úložiště, do které ukládá a šifruje citlivé soubory, což se občas může hodit.

Pokud hledáte smartphone typu Vertu a nemáte přebytečné tisíce, pak je Leagoo Venture 1 velmi vhodnou volbou. Zakoupit jej lze na této stránce, případně pokud se o něm chcete dozvědět více, navštivte web výrobce.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat