Google Play Store přidává nové prvky, mění se design výsledků vyhledávání

Google Play Store přidává nové prvky, mění se design výsledků vyhledávání
2016-11-14T07:00:25+02:00
• 14. 11. 2016

Kromě přidávání nových funkcí do Play Store, o kterých jsme psali, se i mírně změnil design. Jedná se o malou změnu, která je však uživateli ku prospěchu.

Nejedná se o jedinou změnu

V listopadu se se změnami na Play Store rozhodně nešetřilo. Kromě přidání trendů do sekce knihy, filmy a hudba, bylo mírně předěláno uživatelské prostředí, u filmů jsou k vidění recenze a delší popisky, podpora Netbankingu v Indii či přidání informace o velikosti aplikace před samotným stažením. Poslední změna přišla v sobotu 12. listopadu a týká se změny designu při vyhledávání aplikací.

Když zadáte název hledané aplikace, zobrazí se vám o ní podrobné informace. Jsou zde ukázány údaje o vývojáři, jestli je zde věkové omezení, kolik získala aplikace hvězdiček a stažení. Pokud nemáte aplikaci nainstalovanou, zobrazí se vám tlačítka instalovat a podrobnosti. Pokud už ji máte, jsou tam tlačítka otevřít a odinstalovat. Pod aplikací se v řádku nachází seznam „Také by vás mohlo zajímat“ a pod ním ještě jeden „Podobně aplikace“. Teprve až po těmito seznamy se ve sloupci nachází tradiční výpis dalších výsledků.

screenshot_20161112-233115 screenshot_20161112-233203

Podle zpráv zatím není novinka ještě plošně rozšířená. Zatím ji mají jen někteří uživatelé. My jsme měli to štěstí a už ji máme. Podívejte se, zda ji třeba už nemáte také.

Zdroje: androidpolice.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat