Google Telefon 5.1 – nové rozhraní a další APK

Google Telefon 5.1 – nové rozhraní a další [APK]
2016-10-13T10:41:21+02:00
• 13. 10. 2016
1

Google pravidelně obměňuje design svých aplikací a snaží se nastavit rozumné trendy, s nimiž se uživatelé více než jen spokojí. Dnes se podíváme na novou verzi 5.1 aplikace Telefon od Googlu. Ta prošla razantní změnou uživatelského rozhraní a trochu se blíží iOS verzi. Ovšem nutno dodat, že nyní je aplikace trochu živější a nevypadá tak stroze.

nexus2cee_screenshot_20161012-155235 nexus2cee_phone-51-dialer nexus2cee_screenshot_20161012-160727 nexus2cee_eaa72af9a2a9496cb1579a250cdf4147

Na snímcích obrazovky výše si lze všimnout porovnání předchozí a nové verze – vždy nalevo je stará verze a napravo nová. Jak vidíte, volání s příjemcem je nyní absolutně předěláno. V horní části vidíme ikonku, pod ní jsou detaily, níže další ikonky pro funkce jako zadání čísel, ztišení zvuku nebo ztlumení mikrofonu. Vespod je pak přebarvené a upravené tlačítko pro ukončení hovoru.

Vytáčení telefonního čísla se též dočkalo změn. Opět v horní části vidíme informace, vespod obrazovky je pak umístěno tlačítko pro přijmutí / zamítnutí hovoru. Níže na videu pak můžete vidět ukázku přímo z aplikace.

Mnoho uživatelů se ozývá, že na jejich telefonu Nexus 5X či 6P aplikace funguje bez problémů. Ovšem aktualizace vyžaduje Android Marshmallow nebo novější. APK soubor si můžete stáhnout ze serveru APK Mirror – aplikace instalujete na vlastní riziko.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Tak to nie… tak to niéééééé.
Ja mám rád keď mám cez displej veľkú fotku aby som hneď vedel kto mi volá aj z 3 metrov…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat