Samsung uvedl Galaxy J7 Prime aktualizováno

Samsung uvedl Galaxy J7 Prime [aktualizováno]
2016-09-01T07:25:18+02:00
• 1. 9. 2016

Aktualizováno 1. 9.

Sotva před dvěma týdny se objevily informace o chystaném smartphonu Galaxy J7 Prime od Samsungu a nyní zde již máme oficiální uvedení. Výrobce novinku uvedl pro vietnamský trh a zatím není jisté, jestli se objeví v Evropě. Cena byla stanovena na 6 290 000 vietnamských dongů, což je v přepočtu 6 860 Kč.

Galaxy J7 Prime

Specifikace Samsung Galaxy J7 Prime

  • displej: 5,5 palce, Full HD
  • procesor: 8 jader, 1,6 GHz
  • 3 GB RAM
  • úložiště: 32 GB + microSD
  • Foťáky:
    • zadní –  13 MPx
    • přední – 8 MPx
  • WiFi b / g / n, Bluetooth 4.1, GPS, Glonass
  • baterie: 3300 mAh
  • rozměry: 151,5 x 74,9 x 8,1 mm

Původní článek 23. 8.

Ještě lépe vybavenější verzi modelu Galaxy J7 (2016) chystá v následujících týdnech či měsících oznámit společnost Samsung. Přitom je to jen necelého půl roku, co jihokorejský výrobce představil letošní generaci. Novinka by měla získat název Galaxy J7 Prime a všechna vylepšení se určitě dotknou hardwarové sestavy. Vybrané specifikace jsou známy již dnes, takže si můžeme udělat jasnější představu o očekávaném telefonu.

Samsung-J7-Prime-2 Samsung-J7-Prime-3

Když hned v úvodu opomeneme fakt, že firma nasadí totožné zpracování u designu, tak potom zařízení získá větší 5,5palcový displej s Full HD rozlišením. Uvnitř po boku netknutého procesoru přijde vhod 3GB operační paměť RAM nebo prostornější úložiště o velikosti 32 GB. Na své si přijdou i milovníci selfie snímků, kteří dostanou k dispozici lepší 8megapixelovou kamerku (f/1.9) a přisvětlovací LED diodu.

Posledním lákadlem bude snímač otisků prstů, které ukryje jediné tlačítko umístěné tradičně vpředu pod displejem. Zůstává otázkou, za jakou cenu, kde a kdy dorazí tento model na trh. Nicméně lze předpokládat, že Samsung jej dostane k zákazníkům tam, kam nebyl uvolněn model Galaxy J7 (2016) a zalepí s ním díry. Ovšem další týdny ukáží více a nebylo by žádným překvapením, kdyby se zanedlouho objevil záznam v čínské databázi TENAA.

Samsung-J7-Prime-1 Samsung-J7-Prime-4

Zdroje: techrum.vn, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat