Fantastic 4 Fall – produkty v akci začínající s cenou pod dolar sponzorovaný článek

Fantastic 4 Fall – produkty v akci začínající s cenou pod dolar [sponzorovaný článek]
2016-09-11T20:26:10+02:00
• 11. 9. 2016

Velkých slev bývají často plné obchody, a tak už to začíná být poměrně nezáživné. Ale co se trochu zbláznit a zlevnit produkty až o 70 % oproti původní, mnohdy již snížené, ceně? A představte si, že to není vše, nicméně o tom až níže, abyste byli také trochu napjatí a měli touhu číst dále. O co tedy v dnes avizované akci Fantatastic 4 Fall půjde? Kromě zmíněné slevy se Gear Best může pyšnit mnohem větším zlevněným sortimentem, než kdykoliv předtím.

fantastic-4-fall

Slevová akce totiž není přesně zaměřena na dané produkty a tak se majitelé očividně dohodli, že se sleví, co nejvíce věcí. Samozřejmě je nutné říci, že Gear Best nemá nekonečné zásoby a extrémně zlevněné telefony a tablety jdou na odbyt tak rychle, že se mnozí ani nestačí divit. K dispozici budete mít na začátku Redmi Note 3 nebo 12palcový Notebook Air od Xiaomi.

V hlavní nabídce najdeme však power banky, sluchátka (s 3,5mm jack konektorem i Bluetooth), paměťové karty, chytré hodinky, náramky i drony. V zóně pod 1 $ (pod 24 Kč), jsou převážně různé přívěsky, flash disky s menší kapacitou, ale i různé adaptéry – 30pin (například iPhone 4) na lightning (iPhone 5 a novější), microUSB na lightning, microUSB na USB C a mnoho dalších.

fantastic-4-fall-2

Záhadná část zmiňovaná na začátku článku

Ona část se nazývá „Get it for FREE„. Pravidla jsou jednoduchá a pochopí je každý. Do tohoto slosování se můžete dostat až po zakoupení minimálně jednoho produktu. Poté stačí kliknout na kouzelné tlačítko, které vám vybere produkt, jenž dostanete zdarma. V tuto chvíli i můžete říci, že se vám to nevyplatí. To ale není pravda. Stačí nakupit produkt od 0,01 $ a můžete i jít vybrat produkt zdarma. Nicméně čím více nakoupíte, tím větší šanci máte, že vyhrajete lepší výrobek.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat