Meizu ukáže začátkem září nový model

Meizu ukáže začátkem září nový model
2016-08-17T07:20:29+02:00
• 17. 8. 2016

Jestliže pořád nemáte dost mobilních novinek ze stáje Meizu za poslední měsíc, tak si začněte vést v patrnosti datum 3. září, protože bude oficiálně představeno další nové zařízení. S největší pravděpodobností půjde o neznámý model s označením M96, který prošel v minulém týdnu testováním výkonu přes benchmark AnTuTu. Tam samozřejmě zanechal stopy včetně klíčových specifikací a ty jej zařazují do nejvyšší třídy.

Meizu_m96 (2)

Někteří hovoří o tom, že by mohlo jít o novou generaci modelu Pro s pořadovým číslem 7. Nicméně čínský výrobce začal sám šířit přes sociální sítě reklamní plátek, v němž je alespoň potvrzeno datum 3. září. V jeho čele zaujme místo displej s QHD rozlišením a 5megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Hardwarovou část zastoupí 4GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 32 GB.

O dodání čipové sady se postará společnost Samsung, která přinese osmijádrový procesor Exynos 8890. Mezi ostatní známé specifikace patří 12megapixelový senzor fotoaparátu nebo systém Android ve verzi 6.0.1 Marshmallow. Nakonec nám nezbývá nic jiného než doufat v ještě další únik například přes telekomunikační úřad TENAA nebo jen vyčkávat na začátek příštího měsíce.

Meizu_m96

Zdroje: gizmochina.com, rayarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat