Doogee F7 Pro – nekompromisní výkon a vyladěná čtečka otisků prstů sponzorovaný článek

Doogee F7 Pro – nekompromisní výkon a vyladěná čtečka otisků prstů [sponzorovaný článek]
2016-06-05T11:30:06+02:00
• 5. 6. 2016

Společnost Doogee ukázala smartphone Doogee F7 Pro, který se může pochlubit těmi nejlepšími komponentami, které bychom v současnosti u smartphonů našli. Pod kapotou pracuje desetijádrový Helio X20 se 4 GB RAM, interní úložiště má 32 GB, systém je Android 6.0 Marshmallow a baterie disponuje kapacitou 4000 mAh.

Dále je zde zajímavý fotoaparát s rozlišením 21 MPx, přední kamerka má 8 MPx a nesmíme zapomenout ani na displej, který má úhlopříčku 5,7″ a rozlišení FullHD. Více než základními parametry se ale výrobce chlubí čtečkou otisků prstů, která údajně využívá ty nejlepší technologie a je i dostatečně výkonná a bezpečná.

Doogee F7 Pro

Do paměti pojme až 5 různých otisků a prst je při odemykání možné přiložit v jakémkoliv úhlu, jelikož čtečka snímá bez ohledu na úhel přiložení. Odemykání trvá jen neuvěřitelných 0,15 sekund, což je velice obdivuhodný čas. Čtečka je dále krytá odolným sklem s tvrdostí 9H a její přesnost je 99,3 %.

Důraz je kladen zejména na bezpečnost vašich otisků, a tak jsou v paměti uloženy na speciálně vyhrazeném nezávislém prostoru, kam nemá přístup nic jiného než právě čtečka otisků. Zajímavá je také přesnost 99,3 %. V praxi to znamená, že prst byste mohli přiložit stokrát a jen v jednom případě by nedošlo k rozpoznání. To je o dost více než u konkurenčních smartphonů.

Doogee F7 Pro

Čtečka nedokáže jen odemykat, ale má dokonce 7 různých funkcí. Dokáže odemknout smartphone, ovládat fotoaparát, ovládat hudbu, procházet galerii, lze s ní ovládat prostředí launcheru, výjimkou není ani video a v poslední řadě lze díky ní zamknout na otisk konkrétní vybrané aplikace.

Telefon je úplnou novinkou a neví se prozatím jeho cena ani dostupnost. Dá se ale předpokládat, že cena nebude příliš vysoká a vzhledem k výbavě bude více než lákavá. Jak již u tohoto výrobce bývá zvykem, dokáže vyrobit kvalitní smartphony za velice dobré ceny.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat