Vernee Thor dostává aktualizaci sponzorovaný článek

Vernee Thor dostává aktualizaci [sponzorovaný článek]
2016-05-12T20:28:13+02:00
• 12. 5. 2016

Vernee Thor nabírá na popularitě, ačkoliv se stále jedná o zařízení nižší třídy. Nicméně cena je pro uživatele, kteří chtějí levný ale slušný telefon, mnohdy tím prvním a posledním, proč si daný model koupí. Co se týká samotného modelu Thor, ten se již dostal na trh s Androidem 6.0 Marshmallow a nyní přichází s aktualizací, která je trochu zvláštní.

vernee-thor

Čím asi? Vzhledem k tomu, že je zatím použit jako systém čistý Android s menším počtem úprav, výrobce si tak zakládá na tom, že se snaží aktualizace od Googlu opravdu rychle předávat svým uživatelům. Tomu říkám dobrý přístup. V původním článku se můžete dočíst, že byly opraveny následující problémy: překrývání ikon, různé optimalizace systému a zamčené obrazovky nebo například rychlejší rozpoznání otisku prstu při odemykání telefonu, to vše je hezké, ale zásadní změny nejsou zvýrazněny.

Tou první je snížení přehřívání při nabíjení, což uživatele jistě potěší – i toto najdete v seznamu. Nicméně máme zde například problém s aktualizací času. Při delším nepoužívání zařízení se systémový čas neaktualizoval. Proč vám o tom dnes vlastně píši? Velká část je totiž hlášena obyčejnými uživateli a dokonce vývojáři, popřípadě technici, sami na fóru odpovídají. To vše díky tomu, že je to stále malá firma a opravdu se snaží si najít své uživatele.

Krok kupředu a velké firmy by měly něco podobného zkusit též. Nicméně v rámci aktualizace se také opravují všemožné bezpečnostní chyby, na něž musejí obyčejní uživatelé u velkých výrobců čekat měsíce. Pokud tak chcete levný a výkonem dostačující telefon, rozhodně byste se na model Thor měli podívat a zvážit jeho klady a zápory.

Zdroj: vernee.cc

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat