Ulefone Future – telefon pro náročné sponzorovaný článek

Ulefone Future – telefon pro náročné [sponzorovaný článek]
2016-05-25T14:11:35+02:00
• 25. 5. 2016

Ulefone je značka velmi se rozšířující i na našem trhu. Tyto telefony si díky několika letům na trhu získaly mnoho zákazníků. Jedním z modelů, který se prodává i v některých kamenných prodejnách v ČR, je Ulefone be Touch. Everbuying.net zlevnil model Future, který bude vyhovovat především náročným uživatelům, kteří z něj nebudou pouze volat, ale zahrají si i nějakou tu hru.

Výstřižek

S 5,5palcovým displejem a fullHD rozlišením se vám bude pracovat velmi dobře, protože jeho ostrost je díky rozlišení na velmi dobré úrovni. Přední stranu chrání tvrzené sklo Gorilla Glass 3. Běžícím systémem je nejnovější Android 6 Marshmallow. Při pořizování fotografií vám bude sloužit 16MPx fotoaparát. Nabíjení funguje přes nový standard USB typ C, který využívá například Nexus 6P od Googlu. Proto, aby vše běželo plynule, je zařízení osazeno osmijádrovým procesorem MTK6755, který patří k velmi výkonným typům.

Výstřižek

Jako uživatel budete mít k dispozici 32GB prostor pro vaše soubory. O multitasking nemusíte mít starost, protože pro celkový běh systému je připravena 4GB RAM. Pro české uživatele internetových dat je důležité, že Future podporuje českou LTE síť.

Výstřižek

Ulefone Future je k dispozici za zlevněnou cenu po omezenou dobu. Cena je snížena až na 239 $. Kupovat můžete zde. Ke koupi navíc dostanete dva dárky.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat