Coolpad Torino S jde do prodeje, zaujme cenou i designem

Coolpad Torino S jde do prodeje, zaujme cenou i designem
2016-05-25T13:44:30+02:00
• 25. 5. 2016

Čínský výrobce Coolpad uvedl na český trh nový model, jehož název je Coolpad Torino S. Nabízí elegantní design, podporuje LTE, disponuje IR portem a dokonce v něm nalezneme i čtečku otisků prstů. To vše za cenu pod čtyři tisíce korun, což je vzhledem k výbavě velmi lákavá nabídka.

Torino S disponuje 4,7palcovým displejem o rozlišení 1280 x 720 pixelů. Hustota je tedy 312 ppi, což je přijatelná hodnota. Procesorem je čtyřjádrový Qualcomm Snapdragon 410 taktovaný na 1,2 GHz. Operační paměť má velikost 2 GB a úložiště nabídne prostor o velikosti 16 GB. Lze jej dále rozšířit paměťovou kartou.

Coolpad Torino S

Jeho fotoaparát nabízí rozlišení 8 MPx, což je na danou cenovou kategorii rovněž dobrá hodnota. Přední fotoaparát má rozlišení 5 MPx. Operačním systémem je zde Android 5.1 Lollipop s nástavbou COOL UI 8.0. Baterie s kapacitou 1800 mAh by měla stačit na jednodenní používání, s delší výdrží však nepočítejte.

Telefon byl představen již v lednu na mnichovské konferenci při expanzi na evropský trh. Prodej telefonu pak začíná tento týden za doporučenou cenu 3999 Kč. K dostání bude v bílem a zlatém champagne provedení.

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat