Samsung chystá Galaxy S7 Sport

Samsung chystá Galaxy S7 Sport
2016-05-22T08:20:26+02:00
• 22. 5. 2016

Nejrozšířenější přívlastky Edge, Mini, Active u svých telefonů s největší pravděpodobností obohatí společnost Samsung o další název. Na veřejnost se totiž začínají dostávat první informace, které modelu Galaxy S7 připisují nový dodatek Sport. Mobilní novinku si jihokorejský výrobce zatím skrývá pod kódovým označením SM-G880, což také potvrzuje indická databáze Zauba. I když neznáme žádné specifikace, tak zařízení nemá mít daleko od avizovaného Galaxy S7 Active.

Galaxy-S5-Sport Galaxy-S5-Sport (1)

V současné době vyvíjený model SM-G880 by měl v nabídce nahradit dva roky starý Galaxy S5 Sport, který v prvopočátku nesl jen označení SM-G870. Později se však bohužel nedočkal nijak výrazné dostupnosti, protože byl převážně části dostupný jen u amerického operátora Sprint. Naopak konkurenční AT&T doposud stojí za distribucí modelů s přívlastkem Active. Takže podobný scénář nejspíš lze po roční odmlce očekávat opět v letošním roce.

Prohlášení o celní hodnotě přihrává všem prozatímním spekulacím. Výpis z databáze Zauba odhaluje hodnotu 31 876 rupií (tj. cca 11 385 Kč), což víceméně odpovídá očekávané ceně modelu Galaxy S7 Active. Nakonec musíme ještě pár týdnů vydržet. Více odkryje až získaná certifikace od amerického úřadu FCC nebo únik přes některého testera, do jehož rukou se dostane prototyp zařízení.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat