Jolla C a nový komunitní program

Jolla C a nový komunitní program
2016-05-27T17:29:34+02:00
• 27. 5. 2016

Společnost Jolla vám pravděpodobně příliš neřekne. Jedná se totiž o poměrně mladou finskou společnost, která je tvořena bývalými zaměstnanci firmy Nokia. Nově Jolla představuje svůj již druhý telefon – Jolla C, který je v podstatě tvořen komunitou pro komunitu. Také jsme se dočkali nového programu, jenž je založen na stejné bázi.

jolla-c

Zařízení je tedy součástí nového programu „Sailfish Community Device Program“, který má trochu povzbudit vývojáře k vývoji pro Sailfish OS a nabízí jim k tomu prostředky. V ceně jsou i pozvánky na různé akce, komunitní srazy a samozřejmě i na představení druhého zařízení Jolla C. Co se specifikací týká, nečekejte nic světoborného, vzhledem k velmi malému kroužku lidí, kteří se v tomto programu vyskytují.

Jolla C tak přichází s aktualizovanou verzí Sailfish OS 2.0 – zde jistě potěší absence aplikací třetích stran. Hardwarová stránka nabídne 5palcový IPS LCD displej s HD rozlišením, 1,3GHz procesor Snapdragon 212 od Qualcommu, 2GB operační paměť a 16GB interní úložiště, které si lze rozšířit za pomoci microSD karty. Na přední straně pak najdeme 2MPx fotoaparát a na zádech 8MPx hlavní kameru. Pod šasi pak bude dodávat energii 2500mAh baterie.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat