Skype 7.0 – nově Material design i pro tablety

Skype 7.0 – nově Material design i pro tablety
2016-05-27T17:27:09+02:00
• 27. 5. 2016

Skype je již nějakou dobu jedna z nejpoužívanějších aplikací pro chatování nebo volaní se svými kamarády či rodinou. Nejvíce se program Skype využívá v počítačích, ale vývojářské oddělení nezanevřelo ani nad aplikacemi pro telefon či tablet.

logo skype

Nyní přišla nová verze Skypu, a to 7.0. Minulá přinesla spoustu novinek a především nový propracovaný Material design a celkově zlepšila ovládání. Verze 7.0 přinesla právě tento Matrial design i na vaše větší zařízení, a to tablety. Díky této změně je uživatelské rozhraní o něco jednoduší, například tablet pracuje ze svou polohou a v případě překlopení tabletu na šířku otevře na levé straně chat. Dále můžete napsat zprávu již z úvodní obrazovky díky plovoucímu tlačítku.

skype

Dále vývojáři propracovali  svůj vyhledávač, který by měl být od minulé verze rychlejší a hlavně lépe dostupný, proto byl umístěn do vyskakovacího tlačítka na levé straně. Poslední větší úpravou je změna funkce pozvat nového uživatele do služby Skype, která je nyní jednoduší než kdy byla. Nemusíte složitě hledat speciální kolonku. Nyní se v kontaktech objeví všechny vaše kontakty, které máte v adresáři a vedle uživatelů, kteří tuto aplikaci nevyužívají, se zobrazí tlačítko pozvat. Po stisknutí tlačítka se danému uživateli zašle sms zpráva se všemi informacemi potřebnými k instalaci a registraci do služby Skype.

logo-app Skype Skype Zdarma ANDROID

Zdroj: blogs.skype.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat