Honor 5A a 5A Plus získaly certifikaci u TENAA

Honor 5A a 5A Plus získaly certifikaci u TENAA
2016-05-31T09:50:36+02:00
• 31. 5. 2016

Úředníkům z čínského certifikačního úřadu TENAA prošla rukama dvojice novinek od společnosti Huawei. Oba telefony zapadnou pod samostatnou značku Honor a nahradí současně dostupné modely s přívlastkem 4A. Novinky tedy ponesou označení 5A a 5A Plus. Co se týče jejich základní výbavy, tak budou mít co dělat, aby se zařízení prosadila před silnější konkurencí. Čínský výrobce by neměl však hned v úvodu přehnat prodejní cenu.

Honor logo

První Honor 5A získá 5palcový HD displej, který požene čtyřjádrový procesor s taktovací frekvencí 1,3 GHz a 2GB operační paměť RAM. Interní paměť v základu pojme 16GB uživatelských dat. Záda ponesou 13megapixelový fotoaparát, dvě LED diody pro přisvětlení nebo baterii o velikosti 2 200 mAh. Po stránce softwaru se dočká Android ve starší verzi 5.1 Lollipop. Výbavu podtrhuje přední 2MPx kamerka či podpora LTE sítí.

5A

Druhý zástupce Honor 5A Plus obdrží větší 5,5palcový HD displej a výkonnější procesor s osmi jádry o taktovací frekvenci 1,8 GHz. Hardwarová část pokračuje ve stejném znění, čili 2GB paměť RAM a 16GB úložiště. Velikost baterie stoupla o 800 mAh, takže budete mít k dispozici celkem 3 000 mAh. Nakonec přední panel doplní 8megapixelová kamerka na selfie snímky a zadní část zabere 13MPx fotoaparát s přisvětlovacím LED bleskem.

5A Plus

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat