Google I/O Extended 2016 v České republice pozvánka

Google I/O Extended 2016 v České republice [pozvánka]
2016-05-06T07:20:52+02:00
• 6. 5. 2016

Každý rok pořádá Google vývojářskou konferenci I/O, kde představí novinky nejen ze světa softwaru. Na samotnou akci je velmi těžké se dostat, a to i pro vývojáře. Počet míst je omezený, přičemž vybírání těch, kteří se budou moci zúčastnit, záleží na losovacím systému. Pokud se na nějakého zájemce usměje štěstí, musí zaplatit nemalé prostředky za lístek, případně dopravu a ubytování.

Naštěstí je zde jiná šance v podobě Google I/O Extended 2016. V podstatě se jedná o lokální akce, na kterých se vysílá přímý přenos z konference. Extended jsou pod záštitou skupin v rámci GUG. V České republice se pořádá 10 11 akcí, na celém světě jich je dohromady 295.

Extended 2016

Může se jich zúčastnit kdokoliv, není podmínkou, aby účastníci byli vývojáři, mohou to být i „obyčejní“ nadšenci do Google technologií. Kromě živého vysílání z centra dění je k dispozici na některých z nich i doprovodný program, příležitostně jídlo a další bonusové možnosti. Zajímavostí je i fakt, že účast je podmíněná jen registrací, je kompletně zdarma. U nás jsou všechny akce pod záštitou GUG.cz (Google User Groups)

Pokud tedy nechcete sledovat vývojářskou konferenci sami u počítače, tak vyrazte na jednu ze zmíněných akcí Extended 2016. Rozhodně se nebudete nudit a budete si moci rozebrat témata s lidmi, kteří jsou naladěni na stejné vlně.

Extended 2016

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat