Micromax oficiálně uvedl Canvas 6 a Canvas 6 Pro

Micromax oficiálně uvedl Canvas 6 a Canvas 6 Pro
2016-04-17T08:30:24+02:00
• 17. 4. 2016

Šestá generace telefonů v rámci modelové řady Canvas vystřídá předchozí zástupce značky Micromax působící momentálně v mobilním světě. Tisková konference pořádaná v duchu sloganu Guts to Change přinesla kromě nových televizorů či tabletů také dvě zásadní zařízení s názvem Canvas 6 a Canvas 6 Pro. Abychom se vůbec prohrabali mezi celkovými 15 mobilními novinkami, tak přejděme rovnou k těm nejznámějším.

micromax_canvas_6

Oba mají shodný 5,5palcový Full HD displej, který je v případě Canvas 6 poháněný neznámým procesorem s osmi jádry. Zato model Canvas 6 Pro získal procesor Helio X10 (MT6795M) od MediaTeku a 3GB operační paměť RAM. Základní Canvas 6 má navrch díky kovové konstrukci, snímači otisků prstů, 32GB úložišti nebo přední 8MPx kamerce (verze Pro pouze 5 MPx). Naopak u Canvas 6 Pro je sice k dispozici 4GB paměť RAM, ale v základu zvládne pojmout jen 16 GB uživatelských dat.

micromax_new_logo

Mezi společné specifikace dále patří vyjímatelná 3 000mAh baterie, 13megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED dioda a podpora sítí 4. generace. Všechno podtrhuje systém Android v předinstalované verzi 5.1 Lollipop běžící pod novou nadstavbou Around UI. Až už zvolíte jakoukoliv variantu, tak si můžete připravit 13 999 rupií (tj. cca 5 037 Kč). Pro verzi Pro byl již spuštěn systém předobjednávek. Základní provedení by ji mělo následovat ve velmi brzké době.

micromax_canvas_6_pro

Zdroj: gadgets.ndtv.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat