Meizu v tichosti zařadilo do nabídky model MX5E

Meizu v tichosti zařadilo do nabídky model MX5E
2016-04-11T15:30:42+02:00
• 11. 4. 2016

Minulý týden jsme se sice dočkali oficiálního představení modelu M3 Note od společnosti Meizu, ale evidentně nešlo o jediný telefon, který čínský výrobce nově zařadil do prodeje. Bez velkých či spíše bez žádných ovací byla v portfoliu nalezena také novinka s označením MX5E, a ta přímo odpovídá modelu MX5 ve variantě Lite. Rozdílů mezi nimi moc nenajdete, takže může být vhodnou volbou pro ty, kteří chtějí ušetřit pár dolarů.

Meizu MX5E

První decentní změnou prošla nasazená čipová sada. Ačkoliv stále půjde o procesor Helio X10 od MediaTeku, tak jen o základní verzi MT6795 bez koncového T, což poznamená pouze jeho frekvenci. Ta klesne z 2,2 GHz na rovné 2 GHz. Druhá změna se dotkla zadního fotoaparátu, jehož maximální rozlišení již nebude 20,7 megapixelů, ale pořád ucházejících 16 megapixelů. Ostatní specifikace zůstávají beze změny.

Pro připomenutí se hodí zmínit 5,5palcový Full HD displej, 3GB operační paměť RAM, 16GB úložiště, 3 150mAh baterii, snímač otisků prstů nebo přední 5MPx kamerku. Čínský výrobce stihl potvrdit tyto informace s tím, že prodej začne v brzké době. Mezi první prodejce patří například obchod Suning.com, kde jej zakoupíte za 1 499 jüanů (tj. cca 5 499 Kč). Závěrem zůstává otázkou, zda model má vůbec význam, když za tuto částku pořídíte mnoho různých zařízení.

MX5E

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat