Leica a Sunny Optical Technology – kamera pro Huawei P9 a P9 Plus

Leica a Sunny Optical Technology – kamera pro Huawei P9 a P9 Plus
2016-04-20T07:45:41+02:00
• 20. 4. 2016
1

Top model společnosti Huawei letos překvapil duálním fotoaparátem, o němž kolují samé kladné recenze. Samozřejmě má i své mouchy. Nicméně se zdá, že spolupráce firem Huawei a Leica se vyplácí a pro uživatele neexistuje nic lepšího, než dobrý produkt, který vzejde z dobré spolupráce. Nyní se mezi nás dostává zpráva, že Leica však měla ještě jednoho partnera.

lecia-p9

Na jednu stranu se opravdu jedná o překvapení, jelikož německý výrobce tak učinil poprvé – spolupráce s čínským OEM výrobcem. Konkrétně se tak jedná o společnost Sonny Optical Technology a očividně by se Leice mohla tato spolupráce tak zalíbit, že bychom se mohli v budoucnu dočkat další a další spolupráce, z níž uživatel pak těží maximum.

Na druhou stranu vyvstává otázka, proč tak výrobce učinil. To bohužel není známo, ale možná se to brzy dozvíme. Nicméně vzhledem ke kladným ohlasům se dá částečně očekávat, pokud se tedy duální fotoaparát ujme, že budou přicházet chytré telefony s podobnou funkcionalitou. Ačkoliv tu už takové modely byly, vždy se našlo pár chyb, jimž se bude v budoucnu třeba vyvarovat.

Určitě si tak počkejte na naši recenzi, v níž se jistě dozvíte, jak dobře Huawei P9 fotí a zda má cenu přecházet z předchozího modelu P8.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Tiep Nguyen

20. 4. 2016, 14:46

Huawei P9 je opravdu skvost ;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat