Twitter přidává nové funkce

Twitter přidává nové funkce
2016-02-21T07:40:09+02:00
• 21. 2. 2016
1

Na Twitteru můžete nyní nahrávat a sdílet videa přes přímé zprávy. Twitter se přidáváním nových funkcí do své sociální sítě snaží zachránit neustálý pokles denních uživatelů. Nepřiznivé podmínky pro Twitter už trvají delší dobu. A tak jsme si mohli všimnout například změny hvězdičky na srdíčko nebo změny designu, kde byla více implementována bílá barva. Kromě možnosti posílání obrázku přes přímé zprávy je nyní možné nahrát a odeslat video stejně, jak to udělal Facebook v Messengeru a Google u Hangouts.

twitter

Počínaje dneškem můžete natočit a sdílet videa v přímých zprávách. Aktualizaci vypouštíme celosvětově pro iOS a Android.” tweetla podpora společnosti.
Twitter ve stejný den oznámil přidání nového tlačítka na GIF obrázky. Tato funkce je použitelná jak při tweetování, tak při posílání přímých zpráv. Jednoúčelové tlačítko na GIFy bere obrázky z databází Giphy a Riffsy. Po zmáčknutí tlačítka vám vyskočí gifová klávesnice, kde napíšete hledaný GIF a pak už jen hledáte v seznamu ten, který nejvíce vystihuje to, co hledáte. Tato nová funkce přijde na Twitter zanedlouho, podle samotného Twitteru by to mělo být do několika týdnů.

Zdroje: androidcentral.com, androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Martin Novotný

21. 2. 2016, 14:16

kdyby pridali vice znaku jak 160,tak by hned bylo uzivatelu…. kdo chce kam….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat