Doogee Smart Watch S1 dorazily na náš trh

Doogee Smart Watch S1 dorazily na náš trh
2016-02-15T17:18:56+02:00
• 14. 2. 2016
1

Na českém trhu si nově můžete pořídit chytré hodinky Smart Watch S1 od společnosti Doogee, která vložila funkce z klasického telefonu do samotných hodinek. To znamená přítomnost slotu pro SIM kartu, fotoaparát a vše pod taktovkou systému Android. Ke všemu čínský výrobce přidal zvýšenou odolnost, což ve spojení s odolnějším materiálem z něj dělá vhodnou alternativu, když chcete chytrý telefon zrovna nechat doma.

Doogee Smart Watch S1_01

Veškeré informace zobrazuje 1,54palcový IPS displej s rozlišením 240 x 240 pixelů, který chrání sklo Gorilla Glass 3. Jejich srdce tvoří dvoujádrový procesor MT6572 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz a 512MB operační paměť RAM. Stažené aplikace uložíte do interní paměti jen o velikosti 4 GB. Naštěstí velikost rozšíříte paměťovou microSD kartou. Podporované microSIM karty přinášejí hlasové hovory, příjem/odeslání SMS nebo přenos dat přes 3G síť.

Doogee Smart Watch S1_04

Z pohledu chytrých hodinek nesmíme opomenout měření fitness aktivit či srdečního tepu přes snímač. Základní výbavu uzavírá 600mAh baterie, certifikace IP67, funkce WiFi, Bluetooth a 2MPx fotoaparát. Softwarová stránka není řešena Androidem Wear, ale upraveným Androidem 4.4 KitKat. Prodejní cena prvních kusů v českých obchodech na internetu nepřekračuje hranici 4 000 korun včetně daně.

Doogee Smart Watch S1_02 Doogee Smart Watch S1_03

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

„od společnosti Doogee, která vložila funkce z klasického telefonu do samotných hodinek“ … spíš bych řekl, že obšlehli Kickstarterový startup z roku 2013 Omate TrueSmart, viz. zde: http://www.omate.com/press/index.html

Nebo podobný kousek z čínské produkce iMacWear M7, který v podstatě dělal totéž a okopíroval původní Omate TrueSmart. (http://www.imacwear.com/imacwear-m7/)

Jinak teda nic proti, noboť iMacWear M7 mám už dva roky. Bohužel všechny tyto tři modely hodinek s téměř identickými střevy budou mít stejnou neduhu jako ty moje… a tou je anténa v pásku hodinek, která se po čase sundavání a nadavání přelomí a hodinky tak ztratí GSM signál. Mně takhle již rok leží v šuplíku :(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat