Aktualizace Google Plus – unikly vám příspěvky? Aplikace vám je zpětně (ne)zobrazí

Aktualizace Google Plus – unikly vám příspěvky? Aplikace vám je zpětně (ne)zobrazí
2016-02-13T09:40:05+02:00
• 13. 2. 2016

Nejste tak často na Google Plus či nestíháte sledovat všechny příspěvky? Nevadí, Google vydal aktualizaci mobilní aplikace i desktopové verze, s níž vám samotné Google Plus připomene příspěvky, které jste pravděpodobně neviděli a měli byste se na ně podívat. Má to však pár háčků, jak už bývá zvykem.

gooleplis

Nejen, že Google Plus je pomalu poslední velkou sociální sítí, která tuto funkci uvedla v provoz, ale v praxi je její funkčnost spíše dosti neužitečná. Proč? Pokud jste aktivními uživateli, mohli jste si všimnout různých diskuzí ohledně užitečnosti nové funkce. Ačkoliv je pravdou, že myšlenka připomenutí různých příspěvků je velmi dobrá, mnozí – včetně mé maličkosti – už novou funkci zavrhli.

Jak se mi připomenou přehlédnuté příspěvky? V notifikačním baru uvidíte příspěvek, v němž je počet oněch příspěvků a kdo jej sdílel. Teoreticky se tak při kliknutí mají uživateli zobrazit, aby si je v klidu mohl přečíst. Zde však nastává problém. Při kliknutí na notifikaci se uživatel mnohdy přesune jen na hlavní stránku nebo, když už tedy alespoň něco funguje, se mu zobrazí jeden z příspěvků.

A co zbytek světa? Mnozí této funkci pomalu nevěnují pozornost, avšak najdou se i tací, kteří o ní básní – nevím proč. Nerad bych tak špinil Google, ale jsem nucen poukázat na fakt, že samotná aplikace Google Plus a nová webová verze je již delší dobu v provozu a stále se dočkáváme jen velmi malých pokroků. Zajímalo by mě tak, zda se tedy alespoň napřesrok konečně dočkáme plné verze naší oblíbené červené sociální sítě.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat