Fitbit Blaze – první chytré hodinky na fitness

Fitbit Blaze – první chytré hodinky na fitness
2016-01-10T14:15:17+02:00
• 10. 1. 2016
3

První chytré hodinky do svého portfolia výrobků zařazuje společnost Fitbit. Nové zařízení nese označení Blaze a z pohledu funkčnosti nabídnou to, co většina hodinek v současné době. Vynikat spíše budou designovým zpracování a množstvím příslušenství, kde americký výrobce opravdu nešetřil. Jestliže máte přehled o jejich cenách, tak určitě vás potěší nastavená cena pro předprodej. Ta je nižší o 50 dolarů než u již prodávaného modelu Surge.

Fitbit Blaze (3)

FitBit vybavil hodinky dotykovým LCD displejem o neupřesněné úhlopříčce, který vyplňuje masivní konstrukci s ostře zkosenými hranami. Při výrobě byla použita nerezová ocel a zapínací pásky v základním balení jsou vyrobeny z elastomeru. U hodinek můžete vybírat balení s černými, fialovými nebo modrými pásky. Za příplatek ve výši 99,95 dolarů (tj. cca 2 472 Kč) lze dokoupit kožené pásky ve třech barevných provedení či za 129,95 dolarů (tj. cca 3 214 Kč) pořídíte pásek z nerezové oceli.

Fitbit Blaze (4)

Po funkční stránce zde shledáváme možnost měření tepové frekvence, měření celodenních aktivit, monitoring spánku, získávání upozornění z telefonu či ovládání hudebního přehrávače. Funkce Triathlon umožňuje vybrat konkrétní aktivitu pro měření, kdežto SmartTrack dokáže samo rozeznat druh. Výrobce slibuje až 5denní výdrž a odolnost vůči potu, dešti, stříkající vodě bohužel bez certifikace. Samotné připojení k telefonu probíhá přes Bluetooth 4.0.

Nakonec cena v předprodeji začíná na 195,95 dolarech (tj. cca 4 846 Kč) a oficiální prodej by měl odstartovat někdy v březnu tohoto roku.

Fitbit Blaze (2) Fitbit Blaze (1)

Zdroje: androidauthority.com, fitbit.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

vypadají velmi dobře…. líbí se mi

Hodinky nemají vlastní GPS. Pouze umí přebírat GPS data z připojeného telefonu,viz web výrobce

Přemysl Vaculík

VIP 10. 1. 2016, 16:17

Díky za upozornění.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat