Google Keep verze 3.2.501 – sdílení a mazání uvnitř editoru kreslení

Google Keep verze 3.2.501 – sdílení a mazání uvnitř editoru kreslení
2015-12-19T15:45:00+02:00
• 19. 12. 2015
5

Dnes nemáme na programu příliš velkou změnu, jedná se spíše o drobnost, s níž přichází nová verze oblíbené aplikace Google Keep ve verzi 3.2.501. V ní byla přidána možnost sdílet a mazat obraz v editoru. Uživateli tak opět ubývá zbytečný krok, což ovšem není příliš markantní rozdíl.

keep-v3-2

Tyto funkce již známe z prohlížeče poznámek, avšak například možnost sdílet, jež se nyní objevuje v menu umístěném v pravém horním rohu, funguje trochu odlišně. Například pokud budete chtít sdílet svůj umělecký výtvor, zašlete pouze jej, bez všeho ostatního. Skrze zprávu se pak obrázek zasílá jako MMS s příslušným textem.

V praxi sdílení obrázku funguje následovně. Chci si výkres sdílet na Dropbox, kde se uloží samotný obrázek a nemusím řešit nic okolo. V prohlížení souborů jej pak najdete ve formátu .jpg.

Nepřipadá vám to jako příliš velká změna? Souhlasím, jedná se spíše o minoritní aktualizaci. Nicméně je vidět, že Google se snaží hledat drobnosti pro potěchu uživatele a jeho spokojenost. Můžeme tak jen doufat, že tyto miniaturní aktualizaci nemají příliš velký vliv na celkový vývoj.

Jako vždy pro vás máme odkaz(y) na stáhnutí APK souboru (instalujte na vlastní riziko) – APK Mirror (x86)APK Mirror (arm)APK Mirror (arm64).

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

StandaKrotil

20. 12. 2015, 15:38

Jen kvuli diodě si zaslouží nazvat nepoužitelným? Neznám lepší sdílené poznámky nappříč zařítením a to i včetně iOS

Milos Kornfeld

20. 12. 2015, 19:41

Ano zaslouží. Když se rozbliká dioda, hned je vidět, že se něco děje. Jinak si třeba uživatel nemusí telefonu i několik hodin všimnout a to už potom může být i pozdě.

Milos Kornfeld

19. 12. 2015, 16:29

Keep není špatný, ale má jednu podstatnou vadu. Při upozornění nerozsvěcí notifikační diodu, tím je prakticky nepoužitelný.

Lukáš Biel

21. 12. 2015, 7:22

Chybu bych hledal spíše u vás, než u Keepu. Mně Keep notifikační diodu rozsvěcuje. A protože hlavní barva keepu je žlutá, i dioda mi svítí žlutě, abych rovnou poznal, která aplikace mě upozorňuje. Funkčnost ověřena na Nexus 4, Xperia Z3C, Galaxy S6 Edge, LG G3,….

Milos Kornfeld

21. 12. 2015, 16:32

Tak mě to nefunguje ani na Jyaiu G4, ani na ASUS ZenFone 2.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat