Tubrr – youtubeři získávají vlastní aplikace

Tubrr – youtubeři získávají vlastní aplikace
2015-11-06T10:49:07+02:00
• 5. 11. 2015

Česká Youtube scéna roste a s tím se zvětšuje i marketingové snažení jednotlivých uskupení v podobě společností zastupujících samotné tvůrce. V podstatě se jedná o firmy, které zajišťují pro youtubery nejrůznější služby a dodávají jim servis v podobě marketingu a technické podpory. Jednou z takových firem je i Tubrr.

unnamed (11)

Ten podporuje youtubery i vlastními aplikacemi. V podstatě se jedná o jednu základní kostru, která je modifikovaná přímo na míru jednotlivých tvůrců. V podstatě se jedná o agregátory, v kterých najdete všechny příspěvky ze sociálních sítí daného youtubera. Díky tomu nemusíte dotyčného sledovat na všech sociálních sítích najednou. Vše máte hezky pohromadě. Svou aplikaci má od Tubrr například NejFake, TVTwixx a další. Kompletní seznam najdete na stránkách Tubrr.com.

Ačkoliv se jedná o dobrý nápad, jak přinést fanouškům všechny informace od jejich oblíbeného tvůrce, tak samotné aplikace jsou spíše zklamáním. Na Androidu nejdou odladěny, takže se budete potýkat se sníženým výkonem, což způsobuje záseky aplikace. Nejvíce se to projevuje při otevření menu, kde toho není mnoho k nalezení. Samotný stream se dělí na jednotlivé sociální sítě, přičemž máte k dispozici i mix všech zpráv.

2015-11-04 18.56.47

Navíc aplikace jsou doplněny o notifikace. Bohužel je nelze vypnout nebo jakkoliv nastavit ze samotné aplikace. Jediný způsob, jak je deaktivovat, je v rámci samotného systému Android. Mají ještě jednu nepříjemnou vlastnost, neseskupují se. Pokud tedy tvůrce má aktivnější den na sociálních sítích, můžete očekávat armádu notifikací.

Snad Tubrr zapracuje na aplikacích a přidá zejména možnosti nastavení. Možná by nebylo od věci popřemýšlet nad úpravou reklamy, která se nachází v aplikacích.

2015-11-04 18.56.25

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat