OnePlus Mini – unikají další fotografie aktualizováno

OnePlus Mini – unikají další fotografie [aktualizováno]
2015-10-13T18:03:46+02:00
• 12. 10. 2015
1

Aktualizováno 12. 10.

Se začátkem týdne zde máme další informace a fotografie nepředstaveného smartphonu od OnePlus. Tentokrát snímky pocházejí z čínského certifikačního úřadu TENAA. Mimo to se dozvídáme, že rozměry novinky jsou 140 x 69 x 6,9 mm a tělo ukrývá baterii o kapacitě 2450 mAh.

The-OnePlus-X--OnePlus-Mini-handset (2) The-OnePlus-X--OnePlus-Mini-handset The-OnePlus-X--OnePlus-Mini-handset (1)

Aktualizováno 9. 10.

Ačkoliv mělo již dojít k otestování nepředstavené novinky od OnePlus, není zcela jasné, s jakou hardwarovou výbavou přijde na trh. Budeme si ještě nějakou chvíli muset počkat na oficiální uvedení, které nám zodpoví otázku, jestli novinka nabídne procesor od Qualcommu nebo Mediateku. Mezitím se dozvídáme, že OnePlus X (Mini) navštívil FCC (úřad pro certifikaci zařízení), odkud také unikla fotografie novinky.

oneplus-phone-fcc-fixed

Původní článek 29. 9.

Do benchmarku AnTuTu zavítala zmenšená verze OnePlus pod kódovým označením A2301. Ačkoliv jsou informace od tohoto zdroje snadno zmanipulovatelné, tak určitě stojí za zmínku, protože se o něm již dlouho spekuluje v kuloárech. Model OnePlus Mini by chtěl čínský výrobce vypustit ještě v letošním roce, takže mu nezbývá příliš mnoho času. Každopádně uniklé specifikace jsou jen mírně odlišné od nejnovějšího OnePlus Two.

OnePlus-Mini-rear

Koncept

OnePlus Mini nabídne neupřesněný displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. Hardwarovou sestavu tvoří osmijádrový procesor MT6795T od MediaTeku s taktovací frekvencí 2,2 GHz, grafický čip PowerVR Rogue G6200 a operační paměť RAM o velikosti 2 GB. Interní paměť má v základu velikost 32 GB. Jestliže vás zajímá dosažené skóre v testu, tak telefon dosáhl na hodnotu 54 311 bodů.

V zadní části by se měl nacházet 13megapixelový senzor fotoaparátu. Softwarovou stránku uzavře systém Android v předinstalované verzi 5.1.1 Lollipop. V konečném srovnání připravovaný model dokázal překonat konkurenční Meizu MX4 nebo Galaxy Note 4 od Samsungu. Nakonec je nutné podotknout, že mohlo jít pouze o prototyp, který může doznat změn před oficiálním uvedením na trh.

OnePlus Mini

Zdroje: gforgames.com, technobuffalo.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Milan Karpala

10. 10. 2015, 11:57

Stejny hardware joko muj Xiaomi note 2 prime i stejne skore

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat