The Walking Pet – starý koncept, ale kočičky má každý rád

The Walking Pet – starý koncept, ale kočičky má každý rád
2015-09-15T09:41:18+02:00
• 15. 9. 2015

Vývojářské studio Ketchapp už je, dle mého názoru, dosti profláknuté, co se týká Obchodu Play. Ať už se jedná o velmi jednoduché hry, jako je třeba ta dnešní nebo ty ultra těžké, po kterých jsem osobně měl chuť přelomit telefon na dva kusy, stejně jako někteří známí v mém okolí.

Proč vám dnes ukazuji tuto hru, jejíchž princip už zná většina hráčů a uživatelů androidích i iOS zařízení? Jak je známo, celým internetem hýbou dvě věci. A právě jednou z nich jsou roztomilé fotky koček, které jsou zbožňované snad všemi zákoutími webu. Vaším cílem však bude naučit roztomilou kočku chodit a cestou sbírat jahůdky.

Pokud se ptáte, k čemu je hra vlastně užitečná, tak odpověď je velmi jednoduchá. Pokud se potřebujete zabavit během neskutečně nudných cest a nemáte zrovna po ruce dobře čtivou knihu nebo chcete jen zabavit své milované potomky, jedná se o velmi pěkně zpracovanou hru, díky které si na chvíli můžete dát oddech a vypustit páru.

Ale pro ty, kteří nemají zrovna v oblibě kočky, můžete se ještě například na prasátko. Více už vám prozrazovat nebudu a popřeji vám příjemné hraní.

logo-app The Walking Pet Ketchapp Zdarma ANDROID logo-app The Walking Pet Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat