Fámy o nové LG G5 se šíří, avšak jen pomálu

Fámy o nové LG G5 se šíří, avšak jen pomálu
2015-09-25T07:15:56+02:00
• 25. 9. 2015
1

Top model G4 společnosti LG je velmi známý pro svůj velmi dobrý fotoaparát, což mohu ze zkušenosti jen potvrdit, hlavně pak pro manuální režim. Nyní se dostávají na světlo světa informace, že výrobce již pilně pracuje na nové vlajkové lodi, která by v sobě měla obsahovat 20MPx fotoaparát se senzorem od Sony.

LG_G4_Stylus_&_G4c

Ovšem to není ani zdaleka vše. Nově by čočka měla mít uhlopříčku 1/2 palce. Například model G4 má úhlopříčku 1/2,6 a Samsung Galaxy série (S6, S6 edge, S6 edge+, Note5) společně s iPhone 6/6 Plus mají ještě menší – 1/3 palce a nakonec Xperia Z5 s jejím 1/2,3 palce. Čip by tedy měla dodávat společnost Sony, avšak jednalo by se o úzkou spolupráci gigantů. Tento druh čipu by totiž neměl nikdo jiný na trhu.

Další zmíněnou komponentou je procesor. Poté, co se u G4 objevil Snapdragon 808, už snad nelze předpokládat nasazení Snapdragonu 810. Zato by se však mělo stále jednat o řadu 8xx, konkrétně pak typ 820. To už je velký skok a mohl by to být první telefon s touto verzí procesoru.

Všechny informace pocházejí od zdroje, jenž je považován za důvěryhodný. Nicméně představení telefonu či případné další úniky jsou ještě daleko a nám nezbývá nic jiného než čekat na další informace.

Zdroje: phonearena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Ján Valkovič

25. 9. 2015, 16:25

Neviem, či bude G5 prvý telefón s 820, hovorí sa o predstavení S7 v januári a Snapdragon 820 bude vyrábať Samsung

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat