iPhone 6c přijde údajně až v první polovině příštího roku

iPhone 6c přijde údajně až v první polovině příštího roku
2015-08-06T16:14:02+02:00
• 6. 8. 2015

O menším čtyřpalcovém iPhone se již v minulosti dlouho spekulovalo. Nyní získáváme další informace od výrobců procesorů, kdy by mohl tento menší model dorazit. A tento rok to prý nebude, letos na podzim se dočkáme jen dvou modelů 6s a 6s Plus. Menší iPhone 6c má dorazit až v druhém čtvrtletí příštího roku. Kromě toho se dozvídáme další detaily.

BSOxtC3CMAAyVbZ

Menší model s názvem 6c však nemá přesně navázat na plastový iPhone 5c, nýbrž naváže spíše na model 5s a samozřejmě by měl nabídnout nové funkce a design modelu 6/6s. Původně se předpokládalo užití 20nm technologie při výrobě procesoru pro 6c. Nyní ale unikají informace, že Apple použije 14 či 16nm technologií. Tím pádem tedy použije pravděpodobně procesor Apple A9. Díky tomuto úniku známe také přibližné načasování – druhé čtvrtletí příštího roku. To je velmi netypické pro představení nového iPhonu, a tak je možné, že nakonec přijde až příští rok na podzim.

Dřívější spekulace mluvily o představení čtyřpalcového iPhonu již letos, je tedy možné, že samotný Apple posunul výrobu. Přeci jen, poslední čtyřpalcový iPhone, model 5s, stále drží krok s dobou a ještě tu s námi nějakou dobu vydrží.

Zdroj: appleinsider.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat