Oficiálně: Apple Music má 11 miliónů předplatitelů aktualizováno

Oficiálně: Apple Music má 11 miliónů předplatitelů [aktualizováno]
2015-08-06T12:20:56+02:00
• 6. 8. 2015

Aktualizováno 6.8.

Společnost Apple dnes oficiálně oznámila, že jejich služba Apple Music získala od spuštění celkem 11 miliónů předplatitelů. Starší informace z neoficiálních zdrojů tak nebyly daleko od pravdy. Zároveň se také dozvídáme, že okolo 2 milionů uživatelů z celkového počtu využívá rodinné předplatné. To stojí 15 dolarů až pro šest lidí.

Původní článek 30.7.

Hudební služba Apple Music byla spuštěna zhruba před měsícem a nyní na internet prosákly první informace, jak se jí vlastně daří. Zdroj číselného údaje pochází přes  Hits Daily Double z interního zdroje Applu, a tak mu můžeme celkem věřit. Od spuštění, ke kterému došlo 30. června, si Apple Music „předplatilo“ přes 10 milionů uživatelů.

650x245xapple_music1-650x245.jpg.pagespeed.ic.ucrtn1etW4

Důležité je ale zmínit, že tito lidé za službu zatím nic nezaplatili, jelikož využívají bezplatné první 3 měsíce. Během této doby můžou předplatné také zrušit. Pokud to však neučiní, Apple již zná jejich kreditku a peníze jim automaticky strhne. Kolik tedy bude reálných platících uživatelů, se dozvíme nejdříve za dva měsíce.

Pro srovnání největší konkurent Spotify má nyní 75 miliónů uživatelů, přičemž 20 milionů z nich si platí předplatné Premium. Apple má tak zajisté ještě co dohánět. Na druhou stranu po jednom měsíci to není zas tak špatné číslo. Musíme ale brát v potaz, že každý iOS uživatel, který aktualizoval na iOS 8.4, si hned všiml nové ikonky aplikace Hudba, ve které mu hned Apple nabízel jeho hudební službu.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat