Unikly snímky dosud nepředstavených telefonů Xiaomi

Unikly snímky dosud nepředstavených telefonů Xiaomi
2015-07-06T08:21:04+02:00
• 6. 7. 2015

Xiaomi se stalo výrobcem chytrých zařízení, který si získal poměrně značnou oblibu, a to i v České republice. I přes to, že mobilním telefonům například chybí podpora konkrétních frekvencí LTE sítí, které jsou u nás běžné. V posledních dnech na internetu unikly snímky dvou dosud nepředstavených telefonů této společnosti.

Jedná se zatím o neznámá zařízení. S jistotou tak nemůžeme potvrdit ani jejich názvy. Dle řady spekulací by se však mohlo jednat o nástupce Xiaomi Mi4 a druhé zařízení by mohl být Xiaomi Redmi Note 2.

mi5Možný nástupce Xiaomi Mi4

redmi_note2aXiaomi Redmi Note 2 

Ze snímků si však můžeme všimnout 2 zásadních bodů výbavy. První jmenované zařízení je vybavené dvojicí kamer a dual-LED bleskem. Na druhém telefonu dominuje čtečka otisků prstů, která je umístěna přímo pod zadním fotoaparátem.

redmi_note2

Právě druhá fotografie potvrzuje již dříve uniklé snímky serveru leaksfly. Při bližším porovnání jsou si zařízení velmi podobná. Samozřejmě se jedná  o pouhý únik fotografií. Samotné specifikace zatím k dispozici nemáme. Dá se však očekávat, že budou brzy následovat. Oznámení Xiaomi Mi5 – nového top modelu čínské společnosti – se plánuje někdy na listopad letošního roku.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat