Huawei připravuje levný Honor SCL-AL00

Huawei připravuje levný Honor SCL-AL00
2015-06-01T07:50:41+02:00
• 1. 6. 2015

Střední třídu praskající ve švech doplní v následujících měsících jeden nový přírůstek, který si společnost Huawei nechala certifikovat u čínských úřadů. V databázi TENAA byl zachycen telefon s kódovým označením SCL-AL00. Nicneříkající název může čínský výrobce v konečném výsledku spojit s modelovou řadou Honor. Zveřejněné prvky výbavy toho sice moc neprozrazují, ale ze snímků je zřejmé, že půjde o cenově dostupnou novinku.

Huawei Honor SCL-AL00 (1) Huawei Honor SCL-AL00 (2)

Pod displejem se ukáže některý ze čtyřjádrových procesorů od Qualcommu s taktovací frekvencí 1,09 GHz po boku operační paměti RAM o velikosti 2 GB. Nicméně slabý čipset nezabrání příchodu nejnovější verze systému Android 5.0 Lollipop od prvního spuštění, i když bude zamaskovaná uživatelským rozhraním Emotion v neznámé verzi. Výbava nebude ošizena o podporu funkcí, jako je dual-SIM nebo sítě 4. generace.

Jestliže se zaměříme na samotné snímky, zjistíme, že při výrobě telefonu byl použit obyčejný plast. Ani rámeček vyrobený z růžového zlata moc nepřidává. Bylo by asi velkým překvapením, kdyby výrobce chtěl zmást konkurenci a při velkovýrobě zvolil kovové prvky alespoň v části rámečku či tlačítek. Nezbývá tedy nic jiného než vyhlížet další várku informací, která celou záležitost více přiblíží.

Huawei Honor SCL-AL00 (3) Huawei Honor SCL-AL00 (4)

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat