Honor 7 Plus – uniklý snímek a specifikace

Honor 7 Plus – uniklý snímek a specifikace
2015-05-06T07:20:48+02:00
• 6. 5. 2015

Ještě ani neusedlo zrnko prachu na nové modely P8 a P8 Max a už unikla fotografie a specifikace nově připravovaného modelu Honor 7 Plus. Ten by mohl mít i menšího sourozence, avšak o něm je informací ještě méně. Honor 7 Plus, jak je vidět na snímku níže, bude mít celokovové šasi, duální přisvětlovací diody a čtečku otisku prstů – stejně jako model Mate7.

huawei-honor7-plus-leak-back-picture-01

A jaké že jsou ty specifikace? Od naposledy představených modelů se nedočkáme příliš změn. Displej by mohl mít 5,5 palce s QuadHD rozlišení (1440 x 2560 px) – bylo předvídáno pouze FullHD rozlišení. Rozlišení snímače přední kamery bude vcelku nezvyklé, celých 13 MPx, přičemž zadní kamera bude mít „pouze“ 16 MPx. Celé zařízení by mohl pohánět osmijádrový Kirin 930 a při životě by jej měla udržovat baterie s kapacitou 4000 mAh.

Na interní paměti se zdá šetřilo – pouze 16 GB a kapacita RAM bude dosahovat až na hodnotu 3 GB, pravděpodobně i zde bude možnost si rozšířit paměť pomocí microSD karty. Prozatím to jsou všechny dostupné informace a je důležité říci, že Honor 7 Plus i jeho menší sourozenec jsou stále pod vývojem. Tudíž se ještě před představením můžeme dočkat změn.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat