Recently – zobrazujte pouze opravdu běžící aplikaci na pozadí

Recently – zobrazujte pouze opravdu běžící aplikaci na pozadí
2015-03-13T14:10:28+02:00
• 13. 3. 2015

S příchodem Androidu 5 Lollipop došlo ke změně zobrazení posledních aplikací. Podle dosavadních zpráv se při zobrazení posledních aplikací zobrazují i ty, které byly již ukončeny.

unnamed_result

Pokud chcete zobrazovat pouze aplikace, které nebyly ukončeny a jsou v pozadí bez těch již dávno ukončených, měli byste využít aplikaci od světoznámého vývojáře Chainfire. Pro použití aplikace je nutné, abyste měli na svém zařízení nainstalovánu Nejnovější verzi Androidu 5 lollipop a mít v zařízení přístup ROOT. Recently všem uživatelům zpřístupní několik nastavení, jež značně vylepší používání posledních aplikací. Mnoho z vás by mohlo namítat, že se jedná o pouhý task-killer ukončující aplikace, sám autor se k tomu vyjádřil tak, že Recently žádné aplikace neukončuje, ale pouze skryje nadbytečná okna již zavřených aplikací.

unnamed (1)_result unnamed_result

Dle slov samotného vývojáře aplikace nemá žádný vliv na baterii, protože nedochází k jejímu samovolnému spouštění. Taktéž nedochází ani k tzv. wakelockům, jež probudí vaše zařízení ze spánku, což způsobí úbytek energie.

logo-app [root] Recently Chainfire Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat