Sony mění cyklus uvádění nových zařízení

Sony mění cyklus uvádění nových zařízení
2015-03-07T18:03:41+02:00
• 7. 3. 2015

Šéfové na vysokých postech Sony, Pierre Perron a Tim Harrison, popřeli uvedení nové vlajkové lodi. Současná generace Xperia Z3 si vede stále dobře a spíše než na vývoj nových zařízení se zaměřují na produkty a služby, které poskytují Sony přidanou hodnotu.

„Na veletrhu IFA jsme oznámili trojici produktů série Z3, velký a také kompaktní smartphone, či tablet. Na trhu si vedou velice dobře a stále jsou středem zájmu. Od oznámení stále přidáváme nové funkce a aktualizujeme současnou řadu. Zavedli jsme Remote Play nebo více stylů pro fotoaparát, včetně dalších aplikací pro focení,“ dodává Tim Harrison, viceprezident pro globální komunikaci & PR.

xperia-z3-gallery-03-1240x840-3d991d7f8f2e8f4ea878e47960df222a

Byly určité náznaky, že by Sony mohlo mobilní divizi prodat, což už padlo několikrát za poslední roky. Nicméně tyto fámy záhy oba manažeři smetli ze stolu. Harrison však nepopřel brzké představení řady Xperia Z4, která však má svůj čas, dokud si nebudou opravdu jistí, že ukazují opravdu něco revolučního. Díky tomu se mohou zaměřit na co nejlepší vyladění. Sony nechce vydávat novou generaci každý rok s minimem novinek, takže 12měsíční cyklus je nyní tabu.

„Inovace není tolik o super telefonech, více megapixelech a podobných vlastnostech. Je to o tom, jak dělat život zákazníka, který následujeme, inovativnějším a relevantnějším. O tom to celé je. Zaměřujeme se přinést unikátnost značky, přinést tento element do naší záležitosti, jako je Xperia Lounge. Tohle musíte pochopit. Budeme pokračovat v uvedení krásného hardwaru, ale to není pouze jediná část celku.“

Zdroj: androidbeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat