Designer Johan Becker opustil společnost HTC

Designer Johan Becker opustil společnost HTC
2015-03-28T08:30:36+02:00
• 28. 3. 2015

Viceprezident pro design Johan Becker na Twiteru oznámil že, po 17 letech opouští společnost HTC . Ve své funkci byl pouze rok, avšak během svého působení stál za vznikem modelů HTC One (M8, M9) a mnoho dalších. Co se týče jeho další kariéry, pouze se spekuluje. Žádné oficiální prohlášení zatím nevydal.

HTC One M9_Gold_3V-970-80

Společnost HTC odchod Johna Beckera oficiálně potvrdila, poděkovali mu za designové provedení všech vzniklých modelů, na kterých pracoval, a přejí mu hodně štěstí v jeho další kariéře. Společně s  touto informací prohlásili, že již mají za Johna Beckera náhradu, a to Daniela Hundta.

Ten je ve společnosti HTC již čtyři roky a zastával pozici kreativního ředitele. Dříve působil například u společnosti Audi. V současné době je také lektorem na Stanford University.

Sám jsem zvědav, jestli s jeho nástupem můžeme u dalších modelů čekat designovou revoluci nebo vše zůstane pořád stejné jako u stávajícího top modelu HTC One (M9).

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat