Zkrášlujeme Android #1 – Flat tapety

Zkrášlujeme Android #1 – Flat tapety
2015-02-12T11:00:30+02:00
• 12. 2. 2015
4

K používání chytrých zařízení patří i jejich zkrášlování, my vám přineseme několik článků, kde se na vylepšení vzhledu zaměříme. K prvnímu kroku budou patřit tapety.

Každý uživatel se snaží své zařízení vzhledově vylepšit a nejčastějším způsobem je změna stylové tapety. Pokud vás již přešly časy, kdy jste měli jako tapetu nějakou sexy holku, motorku nebo auta, určitě oceníte zcela jiný typ tapet. Aplikace jménem FlatWallpapers vám pomůže se zkrášlováním a to zcela bez zbytečného vyhledávání obrázků na internetu a jejich stahování.

unnamed (4)_result unnamed (5)_result unnamed_result

Aplikace při otevření nabízí příjemný vzhled vedený pod taktovkou Material designu společnosti Google, na levé straně se nachází vysouvací panel, jenž obsahuje kategorie s různými variantami barev, např. mezi vánočními nalezneme tapetu s červeným pozadím a mírně viditelnými vločkami, vše je kompletně barevně sladěno, takže z tapety máte velmi dobrý dojem. Vrchní část aplikace nabízí nastavení množství náhledů v řadě, které chcete vidět. Tři tečky v pravém horním rohu pak nabízejí možnosti kontaktování vývojáře, výpis novinek v aktualizaci, nastavení s aplikací muzei, standardní nastavení a možnost přispět autorům finanční částkou za jejich práci.

unnamed (3)_result unnamed (2)_result unnamed (1)_result

Aplikace potřebuje při prvním použití připojení k internetu, aby mohlo dojít ke stažení vámi prohlížených tapet do cache, při následnem prohlížení již připojení nebude potřeba, jestliže však využíváte některý ze zbytečných „čističů“, tak bude internetové připojení nutné při každém použití. Smazat uložené tapety můžete taktéž přímo v aplikaci, kde máte absolutní přehled o tom, kolik místa stažené tapety zabírají.

FlatWallpapers je ke stažení zcela zdarma a dostupná pro zařízení s Androidem 4.0.3 a vyšším.

logo-app FlatWallpapers DroidScreens Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Petr Vaněk

12. 2. 2015, 22:19

Jsem zvědavý na díl druhý, první nijak zvlášť neoslnil. Jsem ochotný s vámi spolupracovat, co se designu týče. Moje reference http://mycolorscreen.com/2014/07/28/quick-circle-by-android-look-5/

Daniel Čermák

VIP 12. 2. 2015, 11:08

Nějak nechápu, proč by mělo být pročištění, třeba cache, zbytečné.

Lukáš Biel

13. 2. 2015, 8:23

No protože je to už z principu nesmysl (stejně jako čištění ram). Od toho tam ta cache je, ne? Když lidi používají ty čističe, tak cache zbytečně mažou a při spouštění aplikace se pak vždy tvoří znovu a vše to zpomaluje

Daniel Čermák

VIP 13. 2. 2015, 15:44

Takže když budu mít zpomalenej mobil a málo místa tak nemám restartovat mobil ani promazávat cache a podobně? Skvělá úvaha :D Navíc pokud si aplikace důležitý obsah ukládá do cache a ne třeba na SD kartu, tak je to problém aplikace a ne čističů. Mám spoustu aplikací, které dokážou offline obsah ukládat jinam než do cache a nemám pak problém ani po restartu telefonu nebo delší nepřítomností internetu :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat