Microtrip – snězte všechny bílé krvinky a vyhněte se neřádům

Microtrip – snězte všechny bílé krvinky a vyhněte se neřádům
2019-06-21T14:34:23+02:00
• 23. 1. 2015

Dnes jsem si pro vás připravil skvělou oddechovou hru, jež se hodí pro chvilky volna, kdy se prostě potřebujete odreagovat u jednoduché a přitom záživné hry. Hra se jmenuje Microtrip a váš cíl pravděpodobně nebude nijak překvapivý, avšak k cíli cesta dlouhá a vám nezbývá nic jiného, než se probojovat co nejdále.

microtrip_menu microtrip_zacatek

V čem tedy spočívá cíl? V pojídání bílých krvinek cestou tělem pozoruhodného tvora. Mezitím se musíte vyhýbat všem neřádům nastraženým okolo. Každé odehrané kolo je svým způsobem originální a hra se vám snaží generovat kusy tras náhodně tak, abyste každé kolo museli hrát s trochou rozmyslu. Prakticky vás mohou ve vaší cestě zastavit 3 věci. První a druhá jsou si velmi podobné, jedná se o už zmíněné neřády. První je malý, ten vám ubere pouze 50 % života z maximální kapacity. Druhý je zákeřnější více, ten vám sebere vše, nehledě na cokoliv. Poslední způsob, jak ukončit předčasně svůj život, je pojít hlady.

microtrip_otesanek microtrip_prulez microtrip_lek microtrip_normal

Tudíž bílé krvinky vám nejen dávají body, ale i doplňují váš život, nebo chcete-li hlad. Ovšem, co vás může zachránit, jsou jakési podivné léky, které se generují jednou za čas a dodávají vám „super schopnosti“. Můžete například získat zmenšení svého vlastního těla, velkou sílu, s níž ničíte vše, co vám stojí v cestě, možnost nechat si přitahovat všechny bílé krvinky v okolí nebo odpuzovat zlé nepřátele na stranu, abyste mohli v klidu projít dále.

Herní možnosti vám dovolí nastavit si ovládání dvěma způsoby. Prvním je nahýbání telefonu na stranu, což může po chvilce přestat bavit. Druhý způsob, dle mého názoru mnohem lepší, klikáním na strany obrazovky. Hra je dostupná pro Android 4.0 a vyšší a iOS 7.0 a vyšší.

logo-app Microtrip madpxl & birslip Zdarma ANDROID logo-app Microtrip Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat