Vivo zřejmě pracuje na výrobě nejtenčího telefonu

Vivo zřejmě pracuje na výrobě nejtenčího telefonu
2014-10-30T09:40:43+02:00
• 30. 10. 2014

Oppo představilo dvojici telefonů, při čemž zejména druhý model se může pochlubit ultratenkým tělem. Jedná se zatím o nejtenčí telefon. A slovo zatím je v této oblasti velmi důležité. Společnost Vivo s největší pravděpodobností pracuje na ještě tenčím modelu.

 001

Pokud očekáváte specifikace a bližší detaily, tak vás zklamu. Jediným údajem, který momentálně je k dispozici, je právě samotná tloušťka telefonu. Ta dosahuje hodnoty okolo 3,8 milimetru. Na internetu kolují obrázky, kde je zařízení od Vivo porovnávané s iPhonem. Na tento obrázek se můžete sami podívat níže.

002

Jak vidíte, iPhone 5/5S vypadá oproti tomuto modelu jako skutečný tlouštík. Otázkou však zůstává, zda tento tenký model nebude spíše negativem. Samozřejmě se také nabízí otázka, jakou baterií bude toto zařízení vybaveno. Otázek je  mnoho a zřejmě budou v blízké době řádně zodpovězeny.

Než se to stane, nám nezbývá než čekat. V poslední době, kdy jsme se setkali s velkým množstvím článků ohledně aféry „bendgate“, bude konstrukce jistě mnohem častěji testována. Myslíte si, že ještě tenčí zařízení jsou důležitá, nebo preferujete spíše silnější modely?

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat