Wi-Fly – automatické přepojení k silnější Wi-Fi síti Představujeme

Wi-Fly – automatické přepojení k silnější Wi-Fi síti [Představujeme]
2014-09-20T09:39:04+02:00
• 20. 9. 2014

Náš redaktor Michal Mroček se činí a vydal další aplikaci, která všem uživatelům Androidů ušetří mnoho času, ale i spousty nervů. Wi-Fly je aplikace, která má za úkol vám pomoci v situacích, kdy máte problémy s Wi-Fi sítěmi.

unnamed (2)_result

Smartphony s Androidem mají menší problém s připojením k Wi-Fi sítím. Drží se konkrétního přístupového bodu do té doby, dokud neztratí signál. Až poté se připojí k další síti, která je v dosahu. Aplikace Wi-Fly řeší tento problém elegantně a jednoduše. Pokud se nachází v dosahu mobilu silnější Wi-Fi, odpojí se od stávající a naváže nové spojení k silnější síti. Díky tomu nebudete mít problém s rychlostí připojení k internetu při slabém signálu.

unnamed (1)_result unnamed_result

Nastavení aplikace Wi-Fly je poměrně jednoduché. Vytvoříte si skupinu, kam zahrnete Wi-Fi sítě v dané lokalitě. Jakmile smartphone zaregistruje jednu z nich, připojí se. Pokud zjistí, že z dané skupiny sítí je v dosahu silnější, automaticky se přepojí. Pakliže přístupové body nejsou volně dostupné, musíte znát heslo.

Aplikace Wi-Fly je zcela zdarma a neobsahuje reklamy. Bohužel majitelé smartphonů od společnosti Samsung budou mít problémy, jelikož výrobce provedl několik zásahů do systému Android, což znemožňuje správné fungování Wi-Fly.

logo-app Wi-Fly Brightify Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat