Dotekománie doporučuje #57 – CCleaner

Dotekománie doporučuje #57 – CCleaner
2014-08-30T19:41:48+02:00
• 30. 8. 2014
4

Dotekománie vám dnes doporučí aplikaci, kterou jistě znáte z PC. Jedná se o CCleaner, který pomůže s čištěním úložiště ve vašem zařízení.

unnamed_result

 

V obchodě Play najdeme podobných aplikací spousty, ale zvučné jméno CCleaneru své uživatele k nainstalování nabádá. CCleaner dokáže vaše úložiště čistit velmi chytře a rozhodně se nemusíte bát, že byste si smazali nějaký důležitý soubor. V aplikaci po otevření uživatel zvolí „analyze“, načež se spustí vyhledávání přebytečných souborů.

unnamed (1)_result unnamed (3)_result

Po dokončení skenování se vám zobrazí přehledná tabulka, ve které uvidíte informace o tom, jaké soubory zabírají nejvíce místa a jsou zbytečné. V tomto přehledu si můžete vybrat, které soubory chcete vyčistit, aby nedošlo k nechtěnému smazání.

unnamed (2)_result unnamed (4)_result

Po vyčištění se můžete podívat na přehled využití úložiště, kde se dozvíte, kolik volného místa máte nově k dispozici. CCleaner je aplikace dostupná pouze pro Android a nezaplatíte za ni nic, jelikož je zdarma.

logo-app CCleaner Piriform Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Bohužel nic moc, na PC je to jiná liga. K plné spokojenosti používám sofistikovanou aplikaci SD Maid >>> https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm

S SD Maid souhlas, mám i CCleaner (utekl jsem od Clean Masteru kvůli tomu, že už se z něj stával obludný otesánek). CCleaner používám na takové běžné,rychlé pročištění a když potřebuju uklidit důkladně, nastupuje SD Maid a Wifi File Transfer, kde už mám věci mnohem víc pod kontrolou než u CCleaneru.

Kamal Salama

31. 8. 2014, 0:01

Jsou lepší aplikace než CCleaner např. Clean Master nebo Master Cleaner . Na PC Windows 7 ok,
ale na androidu jsou lepší !

Martin Smola

30. 8. 2014, 22:46

Na pročištění a zrychlení systému používám Clean Master na GN i N7 a plně mi vyhovuje. Jen bych chtěl vědět, v čem je CCleaner lepší, než ho taky vyzkouším?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat