7palcové zařízení od Samsungu v přípravě

7palcové zařízení od Samsungu v přípravě
2014-04-24T11:30:01+02:00
• 24. 4. 2014
1

Samsung je bezesporu společnost, která se snaží svými výrobky oslovit co největší spektrum zákazníků. Některým výrobkům se to daří lépe, jiným méně. Na internetu se nyní objevily první obrázky zařízení s označením SM-T2588.

Jedná se pravděpodobně o 7palcový tablet nebo phablet. SM-T2588 má mít rozměry 191,24 mm x 99.7 mm x 8,95 mm, při čemž bude celé vážit 245 gramů. Podle prvních zpráv by majitelé tohoto zařízení měli mít možnost provádět běžné telefonní hovory.

samsung-sm-t2558

Při porovnání se Samsung Galaxy Tab 7.0 je SM-T2588 o poznání užší a vyšší. Z uniklých specifikací má být přístroj poháněn 4jádrovým 1.2GHz procesorem, který bude doplněn o 1.5GB RAM. Na zadní straně bude zařízení vybaveno 8MPx fotoaparát. Přední strana pak bude vybavena 2MPx fotoaparátem. 7palcový displej bude disponovat rozlišením 1280×720. Zajištěna má být také TD-LTE a TD-SCDMA konektivita. Vnitřní paměť bude možno rozšířit o paměťové microSD karty. Zařízení má být vybaveno Androidem ve verzi 4.3.

O ceně a dostupnosti zatím žádné informace nemáme. Uvidíme tak, kdy nám Samsung tuto novinku představí.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Presne na toto som čakal ktorý výrobca vymyslí takúto superbykovinu tablet čo vyzerá ako mobil. Boh nás ochranuj rok 2020 bude rok prenosných TV. … už len čakám kedy bude treba na prenos mobilu zakúpiť ako príslušenstvo ruksak….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat