Vivo xShot – prvenství se 40 000 body v AnTuTu

Vivo xShot – prvenství se 40 000 body v AnTuTu
2014-04-24T10:20:33+02:00
• 24. 4. 2014

Jestliže občas sledujete výsledky různých benchmark testů, tak jste si jistě mohli povšimnout, že doposud žádné z testovaných zařízení nepřesáhlo hranici 40 tisíc bodů. Až v tomto týdnu benchmark AnTuTu zaevidoval první chytrý telefon, jehož konečné body přesáhly hodnotu 40 tisíc. Pro některé možná překvapivě nejde zrovna o nijak světoznámého výrobce, ale jedná se o společnost Vivo a jejich další připravovaný model s názvem xShot.

xShot

Vivo xShot dosáhl na úctyhodných 40 023 bodů, čímž hravě překonal takový model jako je včera představený OnePlus One se 38 tisíci body. Přitom na prvních dvou příčkách dlouhodobě pobýval Galaxy Note 3 od Samsungu po boku Xperie Z Ultra od Sony. Čínský výrobce pravděpodobně nebude překonán, a to minimálně do té doby, dokud nepřijde obdobně vybavený telefon. Za možného konkurenta bychom mohli označit Galaxy Note 4 chystaný jihokorejským výrobcem.

Nicméně pro Vivo jde již o druhé důležité prvenství, když v loňském roce jako první představil model xPlay 3S s QHD displejem. Model xShot dostane displej s rozlišením 1080 x 1920 pixelů, který bude pohánět čtyřjádrový procesor Snapdragon 801 (MSM8974AC) od Qualcommu s taktovací frekvencí 2,5 GHz a 3GB operační paměť RAM. Základní uživatelská paměť nabídne velikosti 32 GB.

Zatímco čelo ponese 7,68MPx kamerku pro videohovory, tak v zádech bude ukryt dvojitá LED dioda a objektiv s 24MPx rozlišením, optickou stabilizací obrazu nebo světelností f/1.8. Softwarovou stránku by měl zajistit předinstalovaný systém Android ve verzi 4.3 Jelly Bean. O datu možného představení dodnes nepadla žádná upřesňující informace, takže nezbývá než dále netrpělivě vyčkávat na další zprávy.

Vivo xShot Vivo xShot - Antutu Vivo xShot - displej

Zdroj: gsminsider.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat